GEDENKSIERADEN

Gedenksieraden zijn sieraden die je aan iemand doen herinneren. Iemand die je dichtbij je wilt hebben. Voor altijd. Dat kan een ring zijn, een collier of een armband. Een persoonlijk sieraad met een vingerafdruk, een handgeschreven tekst, met as of met een haarlokje erin verwerkt. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden om gedenksieraden door ons te laten ontwerpen en maken? We luisteren naar jouw verhaal en we gaan graag voor je aan de slag.

Het ontwerp van gedenksieraden

Een gedenksieraad met een handgeschreven tekst of een andere persoonlijke vormgeving heb je voor de rest van je leven bij je. Door middel van onze innovatieve 3D-technieken, en doordat we geen werk uitbesteden, kunnen we de productievan gedenksieraden volledig op jouw wensen aanpassen. Dankzij het directe contact met de goudsmid kun je rekenen op een persoonlijke aanpak.

Sieraden met as laten maken

Sieraden met as zijn voor velen een manier om een deel van de overleden geliefde bij zich te kunnen houden. Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek, waarbij we je graag vertellen en laten zien wat er zoal mogelijk is als je een sieraad met as wilt laten maken. We luisteren naar jouw verhaal en we verwerken jouw herinneringen in het ontwerp van jouw persoonlijke sieraad.

Geef je wensen door

Wil je een gedenksieraad laten maken? Neem dan contact op door te bellen naar 0413-820297. Dan plannen wij een afspraak met jou in ons atelier te Veghel. Tijdens die afspraak luisteren wij naar jouw verhaal en herinneringen. Op basis daarvan maken wij het ontwerp, zodat jouw gedenksieraad ook écht een persoonlijk sieraad wordt.

Klassiek, modern, exclusief. Ieder sieraad heeft een eigen stijl.

Hoe bijzonder mag jou sieraad zijn?

Is jouw ring beschadigd, of moet deze aangepast worden?

Wij herstellen de schade, snel en vakkundig